TOP SPA centri, kur atpūsties Rīgas pievārtē

no

Atpūta SPA centros ir īpašs veids, kā atslābināties. Galvenokārt jau tāpēc, ka tu ļauj citiem sevi palutināt. Dažādas relaksējošas procedūras, masāžas un SPA rituāli, ko veic pieredzējuši un profesionāli meistari. Dodoties uz SPA centru vai viesnīcu, tu rēķinies ar bezrūpīgu atpūtu, kvalitatīvu servisu un labi pavadītu laiku.

SPA centrus mēdzam izmantot kā pauzi no realitātes, aizbraucot tālu prom no mājām, iespējams, pat uz laukiem. Tādā veidā esot klusumā un mierā, ļaujoties pilnvērtīgai atpūtai. Taču realitātē ne vienmēr pietiek laika, lai spētu doties izbraucienā uz kādu no Latgales vai Kurzemes tālajiem SPA centriem. Tāpēc arī Rīgas reģionā un tā tuvumā ir vairākas lieliskas opcijas, no kā izvēlēties.

Lasi šo rakstu, ja vēlies atrast piemērotāko SPA atpūtu sev vai saviem mīļajiem dāvanā – esam apkopojuši labākos SPA centrus Rīgas pievārtē.

Baltvilla – atpūta pie Baltezera

baltvilla spa

Vien 10km attālumā no Rīgas centra pie plašā un skaistā Baltezera atrodas Baltvilla – 4 zvaigžņu viesnīca, kas piedāvā baudīt dabas mieru un plašu klāstu visdažādāko SPA procedūru. Nakšņošana viesnīcā iespējama plašos un ērti iekārtotos numuriņos, turklāt katram no tiem ir franču stila balkons, kur ieelpot svaigo priežu meža gaisu un izvēdināt galvu.

Baltvilla ir gatava uzņemt viesus ar gardiem ēdieniem viesnīcas restorānā, tā īpaši lepojas ar lieliskām brokastīm.

Hotel Jūrmala SPA – miers pilsētas centrā

hotel jurmala spa

Latvijas kūrortpilsēta Jūrmala piedāvā atpūsties pašā pilsētas centrā – Hotel Jūrmala SPA. Vien pusstundas brauciena attālumā no Rīgas, Jūrmala sniedz pavisam citas sajūtas. Lai arī viesnīca atrodas uz slavenās un vienmēr pilnās Jomas ielas, viesnīcā iespējams baudīt gan neiedomājamu mieru, gan arī aktīvu atpūtu.

Modernie viesnīcas numuriņi ļaus mierpilni atpūsties, taču blakus esošā jūra ļaus nodoties garām pastaigām gar jūras krastu. Šis ir SPA centrs, kas piedāvā dažādu atpūtu un pavisam citu skatījumu uz pilsētas dzīvi, kas noteikti ir jāsajūt ikvienam.

Semarah Hotel Lielupe – SPA un svaigs gaiss Bulduros

semarah hotel spa

Semarah Hotel Lielupe ir izsmalcināta 4 zvaigžņu viesnīca, kas atrodas pavisam netālu no jūras, Bulduros. Viesnīcā Lielupe atrodas 264 eleganti numuri, plašs Wellness centrs ar 25m baseinu, Turku pirti, Somu saunu, džakuzi un SPA zonu, kā arī liels un moderni aprīkots bērnu klubs, restorāns un 13 dažādas ietilpības zāles konferencēm un pasākumu rīkošanai.

Tuvumā ir arī Ķemeru nacionālais parks, ko noteikti vajadzētu apskatīt un izbaudīt mierīgas pastaigas. Šķiet, ka viss, kas nepieciešams gan aktīvai, gan pasīvai atpūtai, ir šeit – viesnīcā Lielupe.

Port Hotel – priežu meža ieskauta paradīze

port hotel spa

Viesnīca Port Hotel atrodas vienā no skaistākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā, 18 km no Rīgas. Katrs viesnīcas numurs ir veidots ar individuālu dizainu, saglabājot kopējo jūras stilu. Restorāna apmeklētājiem tiek piedāvāts izsmalcināts ēdiens un īpaša atmosfēra – skan dzīvā mūzika un ikvienam ir iespējams sajusties ārpus ikdienas.

Viesnīcas Portel Hotel pagrabstāvā jeb kuģa rūmē atrodas moderns atpūtas komplekss LAGŪNA ar baseinu, džakuzi, saunu un tvaika pirti. Tas viss, kā arī īpašais Hamam turku pirts rituāls, ir vilinošs piedāvājums tiem, kuri divatā vai ar ģimeni vēlas nozust no ikdienas rituma.

SPA viesnīca Saules Club – viesmīlība ar skatu uz jūru

saules club spa

Viesi novērtē Saules Club privātā kluba atvieglinātas atmosfēras, izsmalcināta komforta un Baltijas piekrastes apbrīnojamās dabas harmonisko kombināciju. Viesnīca atrodas pašā Rīgas līča krastā, kūrortpilsētā Saulkrastos – no latviešu valodas tulkojot kā “Saulainā pludmale”.

Šis Latvijas kūrorts, kas atrodas netālu no Rīgas, ir slavens ar savām zelta samtainajām pludmalēm, priežu mežiem sniega baltajās kāpās un gaisu, kas piesātināts ar priežu skuju smaržu. Eleganti un gaumīgi iekārtoti numuriņi, kā arī sauna, SPA rituāli un ziemeļnieciskā STENDERS ksomētika. Lieliskas brīvdienas garantētas!

Kurshi Hotel & SPA – atpūta pie jūras Dubultos

kurshi spa

Atpūtai 5 minūšu pastaigas attālumā no jūras, taču nostāk no Jūrmalas centra un cilvēku drūzmas, noteikti vērts izvēlēties Kurshi Hotel & SPA. Tā ir elegantas arhitektūras viesnīca, kas atrodas Dubultos. Numuriņi ir ērti iekārtoti un plaši – ģimenēm pieejami pat divstāvīgi numuriņi.

Pēc iekārtošanās, apkārtnes izstaigāšanas un gardām vakariņām, iespējams baudīt dažādas SPA procedūras – klasiskās masāžas, aromātiskos rituālus, masāžas pārim, sejas procedūras, manikīra un pedikīra pakalpojumus, hammam pirts rituālus, saunu un tvaika pirti. Šeit ir viss, kas nepieciešams, lai palutinātu savu ķermeni un prātu.

Villa St. Maria – kur modernais apvienojas ar vēsturisko

villa st maria spa

Boutique viesnīca Villa St. Maria atrodas pašā Jūrmalas centrā. Tā ir stilīgs modernās un vēsturiskās arhitektūras apvienojums, kas nepaliek nepamanīts. Viesnīcā ir arī restorāns, kas piedāvā garšu buķetes no Eiropas un Austrumu virtuvēm, bārs, bērnu rotaļu laukums, ar vasaras džakuzī, sauna, neliels SPA un masāžas kabinets, atpūtas vasaras grilterase uz jumta un arī iekšpagalms.

Šī ir lieliska vieta, kur gūt nenovērtējamu atpūtu ar SPA pakalpojumiem – saunu, masāžām, pīlingiem, ietīšanas procedūrām, dzintara istabu un sāls istabu. Izvēdināt galvu iespējams pastaigājoties pa skaisto pilsētu.

Baltic Beach Hotel & SPA – luksusa atpūta jūras krastā

baltic beach hotel spa

Atpūtai pašā Jūrmalas sirdī pie jūras vērts izvēlēties Baltic Beach Hotel & SPA. Tā ir luksusa atpūta visaugstākajā līmenī. Sākot ar modernajām, gaumīgi gaišajām un izsmalcinātajām viesnīcas istabiņām, skaisti iekārotu restorānu ar gardiem ēdieniem un skatu uz jūru, beidzot ar SPA procedūrām, kas ļaus izjust karalisku atpūtu.

Dažādi SPA rituāli, sāls istaba, gulšņāšana pie iekštelpu baseina, pirtis un daudz kas cits. Ja tevi vilina doma par nesteidzīgu atpūtu, saņemot masāžu vai vasaras sezonā gulšņājot pie pašas jūras noslēgtā VIP teritorijā, tad Baltic Beach Hotel & SPA ir domāts tieši tev.

Amber SPA Hotel – masāžas no Taizemes augsti kvalificētiem speciālistiem

amber spa

Amber SPA Hotel ir vēl viena pasakaina atpūtas vieta Jūrmalā, kas ir vien 100m attālumā no pludmales. Tajā ir moderni, eleganti numuri, kas aprīkoti ar televizoru ar Smart TV tehnoloģiju. Numuru iekārtojumā tiek izmantoti dabiski un videi draudzīgi materiāli.

Restorāna “Simmer” piedāvā gan Eiropas, gan Latvijas virtuvi, arī veģetāros ēdienus. Akvaklubā pieejams baseins ar kaskādi un geizeru, sauna, tvaiku pirts, un galvenais: skats uz priežu mežu. Salonā iespējams saņemt kvalitatīvu masāžu, ko veic augsti kvalificēti masieri un procedūru speciālisti no Taizemes. Tāpat pieejams plašs sejas un ķermeņa procedūras klāsts.

Lai pilnvērtīgi un skaisti atpūstos, nav jābrauc tālu. Lai izdodas burvīga atpūta tepat netālu no Rīgas! Ja tomēr interesē atpūta dinamiskajā Rīgas pilsētā, tad ieskaties rakstā SPA atpūta Rīgā.

Elegantai SPA atpūtai karaliskā atmosfērā noteikti ieskaties rakstā Atpūta Latvijas pilīs. Par atpūtas iespējām visā Latvijā vairāk uzzini rakstā SPA atpūta Latvijas reģionos.

Komentēt