āzijas virtuve

Āzijas virtuve un tās mērces

Āzijas virtuve ir pazīstama ar daudzveidīgiem un aromātiskiem ēdieniem, kuru neatņemama sastāvdaļa ir mērču izmantošana. Ieskaties rakstā un iepazīsties ar dažādiem mērču veidiem!

vīns

Kādu vīnu dzert pie ēdiena

Vīna un ēdiena saderība var būt liela mistērija. Lai spētu piemeklēt savam ēdienam piemērotu vīnu ir jāzina daži triki. Šajā rakstā vairāk par tiem, kā arī raksta noslēgumā noskaidrosim, vai tiešām vīns var būt veselīgs.

Biešu zupa – 4 interesantas receptes, kā to pagatavot

Biešu zupa ir iecienīts pusdienu un vakariņu ēdiens ne tikai Latvijā, bet arī daudzās centrālās Eiropas un slāvu zemēs. Tā ir garšīga un veselīga, tās sastāvā ir daudz mums tik ļoti vēlamo dārzeņu, un tā ir arī salīdzinoši ekonomiska izmaksu ziņā.

rasola recepte

Iecienītākā rasola recepte

Nevieni latviešu svētki nav iedomājami bez garda rasola. Lai arī tavu svētku galdu rotā tradicionālais rasols, šajā rakstā atradīsi labākā rasola recepti un vērtīgus padomus.

Tradicionālas pastas mērces

Tradicionālas pastas mērces

Itāļi neskopojas ne ar pastas veidiem, ne arī ar mērcēm. To ir tik daudz, ka katrai gada dienai varētu pagatavot citu pastas mērci. Šajā rakstā esam apkopojuši klasiskās mērces, kas zināmas katram pastas ekspertam.